TULKIT

Keski-Suomi ja Uusimaa

 

sanna.kaisa.niemi@gmail.com
p.0451368984

Sanna-Kaisa Niemi on  koulutukseltaan tradenomi (amk) sekä kirjoitustulkki. Kirjoitustulkkina Sanna-Kaisa on toiminut tammikuusta 2014 alkaen. Sanna-Kaisa on suorittanut Kirjoitustulkki-opinnot Humanistisessa ammattikorkeakoulussa v.2014 sekä Kirjoitustulkkaus kuurosokeille- opinnot Diakonia-ammattikorkeakoulussa v. 2017.

Sanna-Kaisalla on monen vuoden työkokemus taloushallinnon asiantuntijatehtävistä ja hän on myös yrityksemme toimitusjohtaja. Tehokas Sanna-Kaisa on oikea monitaituri ja perehtyy asioihin aina tarkasti sekä oikeudenmukaisesti, huumoria unohtamatta.

Sanna-Kaisa työskentelee Uudellamaalla, Keski-Suomessa ja tekee tulkkauksia myös ulkomaanmatkoilla.

Työkielet: suomi, turistienglanti

____________________________

1.1.2018 Riitta Loippo on myös ONNI.

1.1.2018 Riitta Loippo on myös ONNI.

 loippor@gmail.com
 p.040 144 6711

Riitta Loippo on pitkän linjan kirjoitustulkki vuodesta 1996, jolloin Riitta on suorittanut Kuulonhuoltoliiton kirjoitustulkki koulutuksen. Vuonna 2014 Riitta opiskeli myös opinnot kuulonäkövammaisille tulkkauksesta Humanistisessa ammattikorkeakoulussa.

Riitta on erittäin pidetty tulkki ystävällisen ja huumorintajuisen luonteensa johdosta. Rautaisella ammattitaidolla ja esimerkillisellä asenteella Riitta hoitaa tulkkaustilanteet tilanteessa kuin tilanteessa. Myös yllättävät tilanteet hoituvat Riitalta muittamutkitta, tyynen rauhallisesti.

Riitta työskentelee Uudellamaalla, Keski-Suomessa ja tekee tulkkauksia myös ulkomaanmatkoilla.

Työkielet: suomi

____________________________

Länsi-Suomi

niemi.hannamari@gmail.com
p. 045 153 6711

Hanna-Mari Niemi on koulutukseltaan viittomakielen tulkki.  Hanna-Mari on valmistunut 2006 Humanistisesta ammattikorkeakoulusta ja toiminut siitä lähtien unelmiensa ammatissa. Tärkeimpänä johtolankanaan Hanna-Mari pitää ihmisen aitoa kohtaamista ja tekeekin unelmiensa työtä sydämenlämmöllä.

Hanna-Mari työskentelee Länsi-Suomen alueella, jonka lisäksi hän tekee tulkkauksia ulkomaanmatkoilla.

Työkielet: suomi, suomalainen viittomakieli, turistienglanti